www.megatrend-info.com www.megatrend-info.com
Vesti: Prijava ispita za aprilski rok je 22. i 23. marta Kliknite ovde
*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
12-03-2010, 14:00:42

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: IV redovna Skupština SUFPS i konkurs za novi IO i NO!  (Pročitano 1860 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
SUFPS
Moderator foruma
*

Institucija: Fakultet za poslovne studije [FPS]
Godina: _

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.7

« poslato: 21-03-2009, 02:18:51 »

Drage koleginice i kolege,

Ovim putem pozivamo sve članove Studentske unije Fakulteta za poslovne studije, kao i sve ostale studente da prisustvuju godišnjoj Skupštini SUFPS-a na kojoj će biti izabran novi Izvršni i Nadzorni odbor Unije.

Apelujemo posebno na sve naše članove da se odazovu pozivu, jer će oni svojim glasovima doprineti da novi IO i NO bude izabran.

Konkurs za novi Izvršni i Nadzorni odbor je otvoren! Možete slati svoje prijave tako što ćete popuniti ovaj formular i poslati  na mail: kontakt@sufps.org ili sufpsmu @ gmail.com

Vreme i mesto održavanja skupštine biće naknadno objavljeno!

Vaša SUFPS
« Poslednja izmena: 30-05-2009, 02:00:29 SUFPS » Sačuvana

Posetite www.sufps.org (zvanični sajt Studentske unije Fakulteta za poslovne studije)
SUFPS
Moderator foruma
*

Godina: _

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.7

« Odgovor #1 poslato: 21-03-2009, 02:42:10 »

Šta je SUFPS (Studentska unija Fakulteta za poslovne studije)?

Više informacija o tome šta je SUFPS, kada je osnovana, koji su naši ciljevi, zadaci i težnje možete pronaæi na našem sajtu:
http://www.sufps.org/content/view/60/58/

Kako bi stekli uvid u dosadašnje aktivnosti SUFPS postavljamo vam linkove ka sledeæim izveštajima o radu SUFPS:

*Izveštaj o radu od februara 2006. do decembra 2007.
*Izveštaj o radu od marta 2007. do februara 2008.

Izveštaj o radu za period od marta 2008. do februara 2009. je u pripremi i biæe priložen ovde do skupštine. Isti izveštaj æe biti izložen na Skupštini SUFPS.
« Poslednja izmena: 21-03-2009, 02:47:30 SUFPS » Sačuvana

Posetite www.sufps.org (zvanični sajt Studentske unije Fakulteta za poslovne studije)
magi
Student
**

Pol: Muškarac
Godina: IV

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.8

« Odgovor #2 poslato: 17-04-2009, 23:39:06 »

Dragi moji unijasi,

Pre svega zelim sve da vas pozdravim. Malo mi je trebalo da se setim sopstvene lozinke na ovom forumu, ali evo me posle duzeg vremena.
Drago mi je da vidim da ovaj forum jos uvek funkcionise. Zadivljen sam cinjenicom da je jedna od tema na celom ovom sajtu "SUFPS info 4" koju sam pokrenuo, zapravo jedna od najposecenijih... Vise od 75000 puta otvorena... vau....

Takodje veoma mi je drago da SUFPS i dalje opstaje i da pripremate nove izbore.
Kako vise nisam student logicno je bilo da pocnem da radim i da budem preokupiran nekim drugim stvarima, ali s vremena na vreme setim se mojih unijaskih dana. Verujte i danas ih se secam kao fenomenalnog perioda u kom sam stekao mnostvo kontakata i cak i bliske prijatelje sa kojima se i danas druzim.

Za vreme mog aktivnog rada u Uniji mi nismo imali neke bivse clanove koji su negde otisli, nesto naucili, stekli iskustva.... koje smo mogli da pozovemo u pomoc za bilo sta... Logicno da nismo imali jer smo tada tek pocinjali... Sada, kada je SUFPS proslavila i 3. rodjendan ono sto bih zeleo da vam dam kao savet jeste da ne odbacujete stare clanove Unije, vec upravo da negujete kontakte sa onima koji su bili tu i radili nesto sto radite i vi (uspesno ili manje uspesno). Dakle ako vec nas Univerzitet ne posvecuje dovoljno paznje alumni asocijaciji onda vi pokusajte da okupite sve one koji su prosli kroz Uniju... Mislim da bi to moglo da vam bude od velike koristi.

Ovim putem takodje koristim priliku da pozovem sve sadasnje studente FPS-a, da se prijave na konkurs (ako je uopste ostalo vremena za to) i da postanu aktivan clan SUFPS-a. Sigurno ce vam znaciti to iskustvo.

Zelim vam svima mnogo uspeha!!!

SUFPS rules!!!!

Milan Maglov
ex presidente
Sačuvana

Be happy!!!
www.megatrend-info.com
« Odgovor #2 poslato: 17-04-2009, 23:39:06 »

Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2009, Simple Machines LLC

Copyright© 2004-2010. | www.megatrend-info.com | Sva prava zadržana. | Marketing
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS! ...
Stranica je generisana za 0.163 sekundi sa 28 upita.