dakle, organizovali smo malu anktu na predavanjima prosle nedelje koju su uradili oni studenti koji su inace uvek na predavanjima , a to je ne vise od 50 istih.Predavanja su nace od 18 do 21 h- Glasila je ovako:
"Gde su sada one zaposlene kolege koje su trazile predavanja kasnije? Molim vas ukoliko vam ne odgovaraju predavanja ovako kasno napisite crticu u redu "ne odgovara mi" i ukoliko vam odgovara u redu " odgovara mi"...naravno da je vecinski broj kolega bio za to da se predavanja pomere ranije. Zasto? evo obrazlozenja!
Stvar je u tome sto su ljudi dovoljno bezobrazni da traze da im zbog posla predavanja budu popodne. Onda ne dolaze na predavanja. A onda ih jos neko svako predavanje upisuje.
A onda jos na kraju i donesu potrvrdu o zaposlenju pa dobiju jos ocenu vise! Bezobrazluk! Znam da i kod mene u redu svi su za prepodne, jer je ovo popodnevno predavanje ... ubistvo

Jos ako dodam na to da vecina nas zivi oko sat i po vremena od fakulteta koliko je to besmisleno. Obaveze svaki dan, da ne pominjem sredu cetvrtak i petak....