www.megatrend-info.com www.megatrend-info.com
Vesti: Biznet 300 MTS paket za studente Megatrend univerziteta Kliknite ovde
*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
20-03-2010, 04:55:01

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: IV godina promena rasporeda predavanja medjunarodno poslovanje  (Pročitano 187 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
jacamaca
Brucoš
*

Pol: Žena
Institucija: Visoka poslovna
Godina: II

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« poslato: 09-03-2010, 16:05:24 »

dakle, organizovali smo malu anktu na predavanjima prosle nedelje koju su uradili oni studenti koji su inace uvek na predavanjima , a to  je ne vise od 50 istih.Predavanja su nace od 18 do 21 h- Glasila je ovako:

"Gde su sada one zaposlene kolege koje su trazile predavanja kasnije? Molim vas ukoliko vam ne odgovaraju predavanja ovako kasno napisite crticu u redu "ne odgovara mi" i ukoliko vam odgovara u redu " odgovara mi"...naravno da je vecinski broj kolega bio za to da se predavanja pomere ranije. Zasto? evo obrazlozenja!

Stvar je u tome sto su ljudi dovoljno bezobrazni da traze da im zbog posla predavanja budu popodne. Onda ne dolaze na predavanja. A onda ih jos neko svako predavanje upisuje. A onda jos na kraju i donesu potrvrdu o zaposlenju pa dobiju jos ocenu vise! Bezobrazluk! Znam da i kod mene u redu svi su za prepodne, jer je ovo popodnevno predavanje ... ubistvo furious

Jos ako dodam na to da vecina nas zivi oko sat i po vremena od fakulteta koliko je to besmisleno. Obaveze svaki dan, da ne pominjem sredu cetvrtak i petak.... Chainsaw Charlie rtfm pokey
« Poslednja izmena: 15-03-2010, 12:41:15 Aki » Sačuvana

bla blaaaaaa
Goa
Student
**

Pol: Muškarac
Institucija: Fakultet za poslovne studije [FPS]
Godina: _

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.8

« Odgovor #1 poslato: 09-03-2010, 17:55:38 »

ja dajem glas da predavanja budu ranije!
Sačuvana
dukap
Brucoš
*

Institucija: Vi
Godina: I

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #2 poslato: 09-03-2010, 17:58:10 »

U potpunosti se slažem sa koleginicom, probiše nam mozak (zaposleni) prošli semestar, kako su predavanja samo pre podne i kako nisu u mogućnosti da dolaze. A gde su sada? I u prošlom semstru, kao i sada pojavljuju se isti ljudi. Mada, mislim da je sad kasno za neko menjanje rasporeda, neka ovo bude nauk za buduće generacije. Eventualno bi mogli da se protrudimo da se vežbe pomere nešto ranije. PROMENE!!!! lol_sign spam
Sačuvana
www.megatrend-info.com
« Odgovor #2 poslato: 09-03-2010, 17:58:10 »

Sačuvana
Goa
Student
**

Pol: Muškarac
Godina: _

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.8

« Odgovor #3 poslato: 09-03-2010, 18:00:13 »

i da se nabave markeri koji rade i da se table bolje odrzavaju, sramota...
Sačuvana
kajblo
Student
**

Godina: IV

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #4 poslato: 09-03-2010, 19:52:43 »

i da se nabave markeri koji rade i da se table bolje odrzavaju, sramota...
tako je bre!
Sačuvana
jacamaca
Brucoš
*

Pol: Žena
Institucija: Visoka poslovna
Godina: II

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #5 poslato: 15-03-2010, 15:39:48 »

mislim da su ljudi izgubili taj studentski duh i da ih mrzi da maltretiraju fax da nam na pola semestra premestajku predavnja zato sto je to mnogo komplikovano vanrednim i redovnim profama.....kakvi ce rezultati te mrzovolje biti videcemo po sopstvenim rezultatima....ja nista ne stizem...ucim svaki dan..razmak izmedju kolokvijuma je 5 dana....150 strana teorije + zadaci....nikada nije bilo losije organizovano....jako sam razocaran student i osecam se tuzno i umorno...navrat nanos
Sačuvana

bla blaaaaaa
www.megatrend-info.com

Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2009, Simple Machines LLC

Copyright© 2004-2010. | www.megatrend-info.com | Sva prava zadržana. | Marketing
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS! ...
Stranica je generisana za 0.243 sekundi sa 27 upita.