Archi
KKKKI unit :)
Bachelor

Pol: 
Institucija: Fakultet za poslovne studije [FPS]
Godina: _
|
 |
« Odgovor #160 poslato: 05-12-2005, 17:51:43 » |
|
vidis .. ne slazem se .. da brze sazrevate..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I hope you like...It is Nice...I like!!!!
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #161 poslato: 05-12-2005, 17:55:47 » |
|
vidis .. ne slazem se .. da brze sazrevate.. Ja mislim da je to medicinski dokazano. Naravno tu su i individualne razlike...Jos kad bi se slozili sta se podrazumeva pod "sazreti"  I sto se ne slazes?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
|
|
|
tzoobee
Forumski Ombudsman
Master

Pol: 
Institucija: Geoekonomski fakultet [GEF]
Godina: Aps
|
 |
« Odgovor #162 poslato: 05-12-2005, 18:13:34 » |
|
poenta je, dragi kolega, u razlici u godinama...
o nepremostivim razlikama...
da ne ponavljam, procitajte post koleginice hermit. to je poenta. Ko da je bitno, niko nikoga ne tera, tako da .... a i DRAGA koleginice tema je maloletnice...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Brave men tell the truth, A wise man's tools are analogies and puzzles, A woman holds her tongue, Knowing silence will speak for her.
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #162 poslato: 05-12-2005, 18:13:34 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pile
Asistent

Pol: 
Godina: Dipl.
|
 |
« Odgovor #163 poslato: 05-12-2005, 18:22:20 » |
|
Не волим млађе,а ни пуно старије,не могу да будем прецизна,али за мене је разлика од 10 година велика, шта ће ми деда док још будем била у форми (ако Бог да,то се ипак никад не зна).. Мој дечкоња је годину дана старији од мене и то ми одговара, јер некако паралелно пролазимо кроз исте ствари.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nije sad vreme k'o pre, Ovo je vreme za promene. Zaboravi prošlost i javi Ima li promene u tvojoj glavi.
|
|
|
roske
Drug clan
Bachelor

Pol: 
Jagshemash!!!
|
 |
« Odgovor #164 poslato: 05-12-2005, 18:35:13 » |
|
Зрелост је крајње релативан појам... зрелост у једном погледу не мора обавезно да значи и зрелост у другом... рецимо полно и емотивно. Свакако да ми из тренутне перспективе ни једна средњошколка не делује зрело, па чак ни неко са прве године факса...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Archi
Bachelor

Pol: 
|
 |
« Odgovor #165 poslato: 05-12-2005, 19:30:52 » |
|
pa to.. znaci.. to sto je polno zrelija.. mislim .. .. to je cisto do zenskog ega... jednostavno .. dokazivanje .. zamisli .. da imas decka svoje godiste.. ili mladjeg.. pa to je ono .. strasno.. nema kola.. nema ovo .. nema ono.. a "uspesni" matorci su imali vremena da sve to zarade  .. to sto klinkica izgleda skoro ko da je odrasla to ne mora da znaci da je u glavi sazrela... cak stavishe.. u 90% slucajeva.. ma 99% nije tako... i tako sve pocne .. sa starijima...  .. ali naravno .. sto devojke stare.. to kapiraju da zele da se udaju ... a ovi matorci se vec pozenili.. pa traze svoje godiste.. ili ako je ikako moguce mladje... i tu dolazi do problema... teorija "milo za drago" uvek je prisutna... i .. onda se devojke sa kvalitetima udaju.. a ostale... pa nemam pojma.. ostaju same.. ili ih svi k%#@ju...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pile
Asistent

Pol: 
Godina: Dipl.
|
 |
« Odgovor #166 poslato: 05-12-2005, 19:41:48 » |
|
лупаш <_< извини али генерализујеш а то не подносим
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nije sad vreme k'o pre, Ovo je vreme za promene. Zaboravi prošlost i javi Ima li promene u tvojoj glavi.
|
|
|
tzoobee
Forumski Ombudsman
Master

Pol: 
|
 |
« Odgovor #167 poslato: 05-12-2005, 19:42:35 » |
|
pa to.. znaci.. to sto je polno zrelija.. mislim .. .. to je cisto do zenskog ega... jednostavno .. dokazivanje .. zamisli .. da imas decka svoje godiste.. ili mladjeg.. pa to je ono .. strasno.. nema kola.. nema ovo .. nema ono.. a "uspesni" matorci su imali vremena da sve to zarade  .. to sto klinkica izgleda skoro ko da je odrasla to ne mora da znaci da je u glavi sazrela... cak stavishe.. u 90% slucajeva.. ma 99% nije tako... i tako sve pocne .. sa starijima...  .. ali naravno .. sto devojke stare.. to kapiraju da zele da se udaju ... a ovi matorci se vec pozenili.. pa traze svoje godiste.. ili ako je ikako moguce mladje... i tu dolazi do problema... teorija "milo za drago" uvek je prisutna... i .. onda se devojke sa kvalitetima udaju.. a ostale... pa nemam pojma.. ostaju same.. ili ih svi k%#@ju... Tooooo!!! :bravo: :bravo: Reci im!! :nazdravlje:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Brave men tell the truth, A wise man's tools are analogies and puzzles, A woman holds her tongue, Knowing silence will speak for her.
|
|
|
roske
Drug clan
Bachelor

Pol: 
Jagshemash!!!
|
 |
« Odgovor #168 poslato: 05-12-2005, 20:05:51 » |
|
У просеку су све девојке биле или моје годиште или плус минус 2 године... са малим излетима на обе стране. Дефинитивно никад нисам био са неком која се ложила на мене што сам старији и искуснији...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Archi
Bachelor

Pol: 
|
 |
« Odgovor #169 poslato: 05-12-2005, 20:24:32 » |
|
@pile :lol2: koleginice.. ja sam samo odgovorio na Devojcice ranije ulaze u pubertet, i ranije i/ili brze sazrevaju pa ih vrsnjaci cesto smaraju, detinjasti su. mislim... WTF govorim uopsteno ??? "Devojcice" zrelije??? Vrsnjaci smaraju ??? pa .. cisto pile da ti kazem... ako ja imam 30 godina.. i ako devojka isto ima 30 godina.. mene ce da smara ako nije pametna ili nije u nekom mom rangu.. kako god izgledala.. i uvek cu gledati da nadjem mladju.. zato sto "matore" smaraju!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #169 poslato: 05-12-2005, 20:24:32 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
hermit
Student

|
 |
« Odgovor #170 poslato: 05-12-2005, 21:22:13 » |
|
@Archi and Topic
Archi, šta je sa tobom, èoveèe? Jako su ti konfuzni postovi, a logika ti je zabrinjavajuæa, kao i generalizacija za koju te je pile opomenula. Polna zrelost je do ženskog ega? Vidiš, èak i devojka koja je u komi poslednjih 10 godina može da bude polno zrela. To ti doðe oko dvanaeste, trinaeste godine, kada devojèica dobije prvu menstruaciju, dakle, fizièki dostiže zrelost i sposobnost da raða.
E, kad devojka dostigne tu polnu zrelost, ona je još uvek jako mlada da bi imala problem sa frajerima svojih godina i tražila baju sa kolima i karijerom... vrlo malo i razmišljaju o deèacima.
Treæe, dolazimo do prièe o mentalnom sazrevanju. Kažeš da u 99% sluèajeva poèinju sa starijima? Šta poèinju? Da tripuju da su zrele i odrasle, dorasle.. da se upuštaju u sexualnu vezu sa muškarcima? Wrong again. Nema ni tu nikakve generalizacije. Prednost koju bi devojke, koje žele da izgube nevinost (tendenciozno), dale starijim tipovima je iskustvo, i potencijalnu garanciju da æe da je pazi, da joj neæe napraviti dete jer ne zna gde æe i kad æe i šta æe... i tome slièno. Mentalno sazrevanje donosi svest o odgovornosti u vezi, kao i emotivno sazrevanje koje donosi konzistentnost u vezi... bla bla, to je veæ druga prièa.
I dolazimo do dela u kojem si rekao da devojka stari i da treba da se uda. Da se uda zato što stari? Mislim da to ima veze sa ovim gore preskoèenim (emotivna i mentalna, kao i materijalna stabilnost). No, devjka treba da se uda, njeni se matorci poženili, njeno se godište poženilo za „kvalitetne“ devojke, a naša udavaèa ostala sama, juri klince, i svi je k###ju .... Mislim, stvarno je zabrinjavajuæ tok misli.
Da ne govorim o tome koliko ovo, prostom banalizacijom, zvuèi kao prokletstvo. Hoæeš tako da vaspitavaš svoju æerku „nemoj da se viðaš sa starijima, posle æeš da ostaneš sama i svi æe da te k###ju“.
To što deèaci smaraju je samo jedan kratak period u kojem to ni ne treba da predstavlja neki problem, bar je mene bolelo uvo što su me zanimale drugaèije teme nego deèake, u 6., 7. ili 8. razredu. Nisam zbog toga nudila svoje male grudi starijim frajerima, jer me oni razumeju. Nisam ni ja pala sa kruške, znala sam ja za te kombinacije, samo što sam isto tako znala da ja sa njima neæu imati mnogo dodirnih taèaka, stoga, batali... Dok sam došla do gimnazije, i kad su muško-ženski odnosi postali bitniji, veæ smo se bolje razumeli (generacijski).
@Modesti Da, mislila sam na to da i devojèice imaju celulit i strije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tzoobee
Forumski Ombudsman
Master

Pol: 
|
 |
« Odgovor #171 poslato: 05-12-2005, 21:32:38 » |
|
@Archi and Topic
Archi, šta je sa tobom, èoveèe? Jako su ti konfuzni postovi, a logika ti je zabrinjavajuæa, kao i generalizacija za koju te je pile opomenula. Polna zrelost je do ženskog ega? Vidiš, èak i devojka koja je u komi poslednjih 10 godina može da bude polno zrela. To ti doðe oko dvanaeste, trinaeste godine, kada devojèica dobije prvu menstruaciju, dakle, fizièki dostiže zrelost i sposobnost da raða.
E, kad devojka dostigne tu polnu zrelost, ona je još uvek jako mlada da bi imala problem sa frajerima svojih godina i tražila baju sa kolima i karijerom... vrlo malo i razmišljaju o deèacima.
Treæe, dolazimo do prièe o mentalnom sazrevanju. Kažeš da u 99% sluèajeva poèinju sa starijima? Šta poèinju? Da tripuju da su zrele i odrasle, dorasle.. da se upuštaju u sexualnu vezu sa muškarcima? Wrong again. Nema ni tu nikakve generalizacije. Prednost koju bi devojke, koje žele da izgube nevinost (tendenciozno), dale starijim tipovima je iskustvo, i potencijalnu garanciju da æe da je pazi, da joj neæe napraviti dete jer ne zna gde æe i kad æe i šta æe... i tome slièno. Mentalno sazrevanje donosi svest o odgovornosti u vezi, kao i emotivno sazrevanje koje donosi konzistentnost u vezi... bla bla, to je veæ druga prièa.
I dolazimo do dela u kojem si rekao da devojka stari i da treba da se uda. Da se uda zato što stari? Mislim da to ima veze sa ovim gore preskoèenim (emotivna i mentalna, kao i materijalna stabilnost). No, devjka treba da se uda, njeni se matorci poženili, njeno se godište poženilo za „kvalitetne“ devojke, a naša udavaèa ostala sama, juri klince, i svi je k###ju .... Mislim, stvarno je zabrinjavajuæ tok misli.
Da ne govorim o tome koliko ovo, prostom banalizacijom, zvuèi kao prokletstvo. Hoæeš tako da vaspitavaš svoju æerku „nemoj da se viðaš sa starijima, posle æeš da ostaneš sama i svi æe da te k###ju“.
To što deèaci smaraju je samo jedan kratak period u kojem to ni ne treba da predstavlja neki problem, bar je mene bolelo uvo što su me zanimale drugaèije teme nego deèake, u 6., 7. ili 8. razredu. Nisam zbog toga nudila svoje male grudi starijim frajerima, jer me oni razumeju. Nisam ni ja pala sa kruške, znala sam ja za te kombinacije, samo što sam isto tako znala da ja sa njima neæu imati mnogo dodirnih taèaka, stoga, batali... Dok sam došla do gimnazije, i kad su muško-ženski odnosi postali bitniji, veæ smo se bolje razumeli (generacijski).
@Modesti Da, mislila sam na to da i devojèice imaju celulit i strije. Da nije neko malo preozbiljno shvatio deo foruma "DRUZENJE" :lol2: :cccc:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
hermit
Student

|
 |
« Odgovor #172 poslato: 05-12-2005, 22:04:56 » |
|
Šta imaš protiv što shvatam stvari ozbiljno? Ja forum na taj naèin koristim, takoðe i druženje shvatam ozbiljno.
Retko æeš videti moj post u kojem æu samo da ubacujem smajlije, ili sabotiram temu. Ako nemam šta smisleno da kažem, onda se neæu ni oglašavati.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05-12-2005, 22:06:19 hermit »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aristo Cat
NOSTRADAMA PROFITERIA
Docent doktor

|
 |
« Odgovor #173 poslato: 05-12-2005, 22:25:02 » |
|
hmm...ja sam prvog starijeg decka imala sa 15 godina...on je tada imao 21 i lepo smo se slagali jer sam ja oduvek bila "naprednija" od svog godista...jbg, starija sestra itd. Ali, bez obzira na inteligenciju i zajednicka intersovanja, nismo opstali mnogo dugo jer su nam, ipak, druge stvari bile u glavi. meni su tek sada jasni neki njegovi potezi! ruku na srce, drzao me je kao malo vode na dlanu ali ipak, mislim da bi na m bilo bolje da smo se sada upoznali. e sad da ne bude sam sve ovo za dzabe napisala, moje misljenje je da devojcice definitivno treba da se , barem u pocetku , vidjaju sa decacima svojih godina bez obzira na njihovo "neiskustvo" ili "nezrelost" jer su tako mnogo manje sanse da ce biti povredjene. a oziljci iz mladosti ostaju za ceo zivot! ja gledam danasnje klinke - sisici guzici minjaci, ja sam se verala na dzenerike i slusala Guns-e u njihovim godinama! i nista mi nije falilo... A sto se starijih frajera tice, i dalje ih "praktikujem" ali to ide sa zreloscu, koja opet - ne ide uvek sa godinama! pre ili kasnije, razlike isplivaju , ali sada je ulog mnogo manji nego kad imas 14 godina, zar ne? poz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako ima pravo na moje misljenje.
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #174 poslato: 05-12-2005, 22:31:25 » |
|
pa to.. znaci.. to sto je polno zrelija.. mislim .. .. to je cisto do zenskog ega... jednostavno .. dokazivanje .. zamisli .. da imas decka svoje godiste.. ili mladjeg.. pa to je ono .. strasno.. nema kola.. nema ovo .. nema ono.. a "uspesni" matorci su imali vremena da sve to zarade  .. to sto klinkica izgleda skoro ko da je odrasla to ne mora da znaci da je u glavi sazrela... cak stavishe.. u 90% slucajeva.. ma 99% nije tako... i tako sve pocne .. sa starijima...  .. ali naravno .. sto devojke stare.. to kapiraju da zele da se udaju ... a ovi matorci se vec pozenili.. pa traze svoje godiste.. ili ako je ikako moguce mladje... i tu dolazi do problema... teorija "milo za drago" uvek je prisutna... i .. onda se devojke sa kvalitetima udaju.. a ostale... pa nemam pojma.. ostaju same.. ili ih svi k%#@ju... Auu Archi :mellow: Obicno ti postovi nisu ovako konfuzni  Ja samo mislim da sam te razumela ali nisam sigurna. I taj trip sa udajom i zenidbom mi je skroz misterija. Naravno da razmisljam o udaji, mada pre o porodici. Nije mi cilj da savatam nekog za udaju, odnosno zenidbu?  Prvo nekog zavolim, pa pozelim da vise vremena provodim sa njim, da se budim sa njim, doruckujem, gledam tv, kupujem...onda razmisljam o deci, nasoj deci, kako bih volela da on bude otac moje dece itd. i to je proces i traje. Sve vreme osluskujem da li su nam zelje usaglasene. Znaci, ne privedem nekog pa mi on ujutru potpise? I ne mora materijalni momenat da bude presudan. Ima i mladjih a imucnih  Mislim da to vuce korene iz porodice. I uopste se ne slazem da se "kvalitetne" devojke (pre) udaju. I neki ovde zvuce u fazonu "kiselo grozdje".
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #175 poslato: 05-12-2005, 22:48:48 » |
|
Polna zrelost je do ženskog ega? Vidiš, èak i devojka koja je u komi poslednjih 10 godina može da bude polno zrela. To ti doðe oko dvanaeste, trinaeste godine, kada devojèica dobije prvu menstruaciju, dakle, fizièki dostiže zrelost i sposobnost da raða.
E, kad devojka dostigne tu polnu zrelost, ona je još uvek jako mlada da bi imala problem sa frajerima svojih godina i tražila baju sa kolima i karijerom... vrlo malo i razmišljaju o deèacima. Sad bas da vrlo malo razmisljaju o decacima...Ne bih se slozila sa tim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
GiiA
Corporate bitch™
Asistent

Pol: 
|
 |
« Odgovor #176 poslato: 05-12-2005, 22:48:51 » |
|
ulazeci u slicne rasprave ovih dana, primecujem da su muskarci u ego triipu oko celee te price, osecaju se zapostavljeno jer su sve dobre ribe uhvatile starije, iskusnije...pa se oni bacili na klinke.....
hmmm.... povratna reakcija...i mi to mislimo za njih...
bas bezveze...ne vredi raspravljati...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
LOVE TAKES UP WHERE KNOWLEDGE LEAVES OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #177 poslato: 05-12-2005, 22:56:06 » |
|
Da nije neko malo preozbiljno shvatio deo foruma "DRUZENJE" :lol2: :cccc: Koleginica ne moze na silu da bude nezerela ili "plitka". Uostalom, druzimo se, zar ne?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #178 poslato: 05-12-2005, 23:07:30 » |
|
ulazeci u slicne rasprave ovih dana, primecujem da su muskarci u ego triipu oko celee te price, osecaju se zapostavljeno jer su sve dobre ribe uhvatile starije, iskusnije. Tako se i meni cini.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #178 poslato: 05-12-2005, 23:07:30 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lara
Brucoš
Institucija: Institut za menad
|
 |
« Odgovor #179 poslato: 05-12-2005, 23:13:23 » |
|
Slazem se sa Giiom---cak postaju pomalo sarkasticni, jer su nesigurni u sebe....Ma ko ce ih razumeti!!??? :huh:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
www.megatrend-info.com