|
johnny
|
 |
« Odgovor #180 poslato: 05-12-2005, 22:20:00 » |
|
ulazeci u slicne rasprave ovih dana, primecujem da su muskarci u ego triipu oko celee te price, osecaju se zapostavljeno jer su sve dobre ribe uhvatile starije, iskusnije...pa se oni bacili na klinke.....
hmmm.... povratna reakcija...i mi to mislimo za njih...
bas bezveze...ne vredi raspravljati... Mislim da mije baš sve to tako jer se ne može sve posmatrati generalno!!! Ja nemam problema sa samopouzdanjem,a ni sa ribama!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...and so it is just like you said it would be life goes easy on me most of the time and so it is the shorter story no love no glory no hero in her skies i can't take my eyes off of you...
|
|
|
tzoobee
Forumski Ombudsman
Master

Pol: 
Institucija: Geoekonomski fakultet [GEF]
Godina: Aps
|
 |
« Odgovor #181 poslato: 05-12-2005, 22:20:07 » |
|
Šta imaš protiv što shvatam stvari ozbiljno? Ja forum na taj naèin koristim, takoðe i druženje shvatam ozbiljno.
Retko æeš videti moj post u kojem æu samo da ubacujem smajlije, ili sabotiram temu. Ako nemam šta smisleno da kažem, onda se neæu ni oglašavati. Nemam nista protiv- tvoj problem - radi sta hoces, nego mi je delovalo malo smesno - moj problem...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05-12-2005, 22:21:12 tzoobee »
|
Sačuvana
|
Brave men tell the truth, A wise man's tools are analogies and puzzles, A woman holds her tongue, Knowing silence will speak for her.
|
|
|
Archi
KKKKI unit :)
Bachelor

Pol: 
Institucija: Fakultet za poslovne studije [FPS]
Godina: _
|
 |
« Odgovor #182 poslato: 05-12-2005, 22:35:07 » |
|
uh uh. . stvarno .. previshe previshe .. ozbiljno .. Modesti i Hermit.. a i ostalima.. izvinjavam se na konfuznom postu...  .. konfuzija u glavi.. samo pojasnim malo .. gore navedene devojke u mom postu... mislio sam na one.. koje idu sa starijima iz bas onih razloga koje sam ja gore naveo (Total confusion) ... to su te sto svi bembaju... Mojne mi pricas da neka devojka od 20 godina koja se zabavja sa "deckom" od 40 nece izaci na los glas? ... inace.. da. necu se raspravljam.. posto nemam toliko mozga za dobru polemiku  ... mozemo caskamo neozbiljno o temi .. a za sve ozbiljnije.. treba sesti, malo razmisliti.. popricati i tako to.. a sada.. mora da se uci.. i tako  ... pozdrav svim dobrim devojkama ovde  .. you rule the world..  ---- edit... samo dve stvari.. bicu kratak :lol2: .. Kao prvo mislio sam na mentalnu zrelost Archi: vidis .. ne slazem se .. da brze sazrevate.. ne na polnu ... napisao sam polnu ali nije bitno...jednostavno u tim godinama nemamo ista interesovanja... ali daleko od toga da neko u godinama koje si ti navela (13) razmislja o necemu stvarno ozbiljnom ili ti .. zivotni problemi svakodnevice... - kad sam napisao 90% i 99% devojaka... mislim... odgovarao sam na ovu temu .. a tema je devojka maloletna a decko matorac (40+) jel? .. e pa kad je tako . . logicnan je moj odgovor (Takve maloletnice zele: pare.. pare.. pare. i naravno tu je taj cuveni "uspeh u zivotu").. Ako ti mislis da tvoja cerka treba da se prvo "oproba" sa tvojim vrsnjakom pa onda da trazi nesto mladje.. onda definitivno nesto nije uredu sa tobom. .a ne samnom... samo toliko :zuba: P.S. verovatno si me pogresno skapirala.. posto ..zaista jesam napisao veoma veoma konfuzan post..
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05-12-2005, 23:08:37 Archi »
|
Sačuvana
|
I hope you like...It is Nice...I like!!!!
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #182 poslato: 05-12-2005, 22:35:07 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
GiiA
Corporate bitch™
Asistent

Pol: 
|
 |
« Odgovor #183 poslato: 05-12-2005, 23:09:02 » |
|
Mislim da mije baš sve to tako jer se ne može sve posmatrati generalno!!! Ja nemam problema sa samopouzdanjem,a ni sa ribama!!!!!!!! xixixixixixixixixiixxxx da nema toliko znakova uzvika - mozda bih ti i poverovala  :cvet: :skok:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
LOVE TAKES UP WHERE KNOWLEDGE LEAVES OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
GiiA
Corporate bitch™
Asistent

Pol: 
|
 |
« Odgovor #184 poslato: 05-12-2005, 23:13:22 » |
|
inace kolega, mi ovde ne govorimo o generalizaciji- PODRAZUMEVA se da izuzetaka ima jako puno! Mi ovde polemisemo bas o toj vecini koja ne predstavlja izuzetke
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
johnny
|
 |
« Odgovor #185 poslato: 06-12-2005, 00:14:58 » |
|
xixixixixixixixixiixxxx da nema toliko znakova uzvika - mozda bih ti i poverovala  :cvet: :skok: Pa aje da popijemo kafu pa da proceniš kakav sam!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...and so it is just like you said it would be life goes easy on me most of the time and so it is the shorter story no love no glory no hero in her skies i can't take my eyes off of you...
|
|
|
Lara
Brucoš
Institucija: Institut za menad
|
 |
« Odgovor #186 poslato: 06-12-2005, 00:47:45 » |
|
Evo kandidata!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
hermit
Student

|
 |
« Odgovor #187 poslato: 06-12-2005, 02:26:39 » |
|
Nemam nista protiv- tvoj problem - radi sta hoces, nego mi je delovalo malo smesno - moj problem... e, ulepšao si mi dan :bravo: Mojne mi pricas da neka devojka od 20 godina koja se zabavja sa "deckom" od 40 nece izaci na los glas? ... da li æe izaæi na loš glas zavisi u kojem selu. u mom, npr. verovatno, mada neko možda pomisli i da je avangardno. no, jedino je pitanje bitno da li se pomenuta devojka oseæa udobno u svojoj koži, i da li su joj motivi dovoljno jaki da bude sa èovekom koji je 20 godina stariji. uopšte ne iskljuèujem ljubav, da se razumemo, a ako je obostrana, onda podržavam takvu vezu. - kad sam napisao 90% i 99% devojaka... mislim... odgovarao sam na ovu temu .. a tema je devojka maloletna a decko matorac (40+) jel? .. e pa kad je tako . . logicnan je moj odgovor (Takve maloletnice zele: pare.. pare.. pare. i naravno tu je taj cuveni "uspeh u zivotu").. vidiš, èini mi se da ima više opcija od love. možda takvo devojèe ima "elektrin kompleks" (kao edipov kompleks, samo što su u pitanju otac i æerka). imaš mnogo jaèu vezu meðu takvim parovima tog tipa, nego što je lova. lovu može da mazne i od njegovog sina, tupana. ali, da ne širim, shvataš poentu, ima tu još dosta moguænosti? Ako ti mislis da tvoja cerka treba da se prvo "oproba" sa tvojim vrsnjakom pa onda da trazi nesto mladje.. onda definitivno nesto nije uredu sa tobom. .a ne samnom... samo toliko zuba.gif zakljuèak ti je pogrešan a, komentar je krajnje bljutav. proèitaj ponovo svoj konfuzni post. poenta je bila da je meni takvih devojaka žao, pogotovo kad skontaju da su se zeznule maštajuæi o nekoj dubljoj emotivno-intelektualno-fizièkoj vezi sa dosta starijim muškarcem a, ispostavi se da je vukao za nos i sl. onda mi je krajnje poražavajuæe da okolina reaguje na to gurajuæi joj prst u oko i govoreæi da nikoga nije vredna i da je osuðena na isprazno bembanje. i ovo može da ode predaleko a, vidim da nisi nešto u fazonu da diskutuješ, stoga.... sreæno sa uèenjem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bomark
Iskusan student

|
 |
« Odgovor #188 poslato: 06-12-2005, 03:26:15 » |
|
Ljudi pa gde odoste Vi?
Svako od vas je delimicno u pravu, a opet i delimicno gresi....
Jednostavno ima nas raznih, nekih vise nekih manje....
Uzivajte u zivotu, jer zivot je ipak samo JEDAN! :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #188 poslato: 06-12-2005, 03:26:15 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Archi
Bachelor

Pol: 
|
 |
« Odgovor #189 poslato: 06-12-2005, 11:15:49 » |
|
e, ulepšao si mi dan :bravo:
da li æe izaæi na loš glas zavisi u kojem selu. u mom, npr. verovatno, mada neko možda pomisli i da je avangardno. no, jedino je pitanje bitno da li se pomenuta devojka oseæa udobno u svojoj koži, i da li su joj motivi dovoljno jaki da bude sa èovekom koji je 20 godina stariji. uopšte ne iskljuèujem ljubav, da se razumemo, a ako je obostrana, onda podržavam takvu vezu.
vidiš, èini mi se da ima više opcija od love. možda takvo devojèe ima "elektrin kompleks" (kao edipov kompleks, samo što su u pitanju otac i æerka). imaš mnogo jaèu vezu meðu takvim parovima tog tipa, nego što je lova. lovu može da mazne i od njegovog sina, tupana. ali, da ne širim, shvataš poentu, ima tu još dosta moguænosti?
zakljuèak ti je pogrešan a, komentar je krajnje bljutav. proèitaj ponovo svoj konfuzni post. poenta je bila da je meni takvih devojaka žao, pogotovo kad skontaju da su se zeznule maštajuæi o nekoj dubljoj emotivno-intelektualno-fizièkoj vezi sa dosta starijim muškarcem a, ispostavi se da je vukao za nos i sl. onda mi je krajnje poražavajuæe da okolina reaguje na to gurajuæi joj prst u oko i govoreæi da nikoga nije vredna i da je osuðena na isprazno bembanje. i ovo može da ode predaleko a, vidim da nisi nešto u fazonu da diskutuješ, stoga.... sreæno sa uèenjem. upravu ste koleginice.. u potpunosti se slazem... ziveli :bravo:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #190 poslato: 06-12-2005, 15:40:53 » |
|
uh uh. . stvarno .. previshe previshe .. ozbiljno .. Modesti i Hermit.. a i ostalima.. izvinjavam se na konfuznom postu...  .. konfuzija u glavi.. samo pojasnim malo .. gore navedene devojke u mom postu... mislio sam na one.. koje idu sa starijima iz bas onih razloga koje sam ja gore naveo (Total confusion) ... to su te sto svi bembaju... Mojne mi pricas da neka devojka od 20 godina koja se zabavja sa "deckom" od 40 nece izaci na los glas? ... inace.. da. necu se raspravljam.. posto nemam toliko mozga za dobru polemiku  ... mozemo caskamo neozbiljno o temi .. a za sve ozbiljnije.. treba sesti, malo razmisliti.. popricati i tako to.. a sada.. mora da se uci.. i tako  ... pozdrav svim dobrim devojkama ovde  .. you rule the world..  ---- edit... samo dve stvari.. bicu kratak :lol2: .. Kao prvo mislio sam na mentalnu zrelost ne na polnu ... napisao sam polnu ali nije bitno...jednostavno u tim godinama nemamo ista interesovanja... ali daleko od toga da neko u godinama koje si ti navela (13) razmislja o necemu stvarno ozbiljnom ili ti .. zivotni problemi svakodnevice... - kad sam napisao 90% i 99% devojaka... mislim... odgovarao sam na ovu temu .. a tema je devojka maloletna a decko matorac (40+) jel? .. e pa kad je tako . . logicnan je moj odgovor (Takve maloletnice zele: pare.. pare.. pare. i naravno tu je taj cuveni "uspeh u zivotu").. Ako ti mislis da tvoja cerka treba da se prvo "oproba" sa tvojim vrsnjakom pa onda da trazi nesto mladje.. onda definitivno nesto nije uredu sa tobom. .a ne samnom... samo toliko :zuba: P.S. verovatno si me pogresno skapirala.. posto ..zaista jesam napisao veoma veoma konfuzan post.. Molim uchesnike foruma da od sada postuju samo u stilu Bivisa i Batheda. :lol2: "Mojne mi pricas da neka devojka od 20 godina koja se zabavja sa "deckom" od 40 nece izaci na los glas? ..." Nikako da ubodemo temu. Ta devojka od dvadeset godina je punoletna i nije tema ove rasprave. A sto se tice razlike u godinama, ona moze biti mala, velika i bolesna (ako se ja pitam). "kad sam napisao 90% i 99% devojaka... mislim... odgovarao sam na ovu temu .. a tema je devojka maloletna a decko matorac (40+) jel?" Ja sam propustila taj deo gde pise da je decko nuzno matorac pa jos da se pod tim "matorac" podrazumeva 40+ "Ako ti mislis da tvoja cerka treba da se prvo "oproba" sa tvojim vrsnjakom pa onda da trazi nesto mladje.. onda definitivno nesto nije uredu sa tobom. .a ne samnom... " Ovo mi mirishe na to da nesto nisi dobro skapirao hermit.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #191 poslato: 06-12-2005, 15:46:09 » |
|
xixixixixixixixixiixxxx da nema toliko znakova uzvika - mozda bih ti i poverovala  :cvet: :skok:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #192 poslato: 06-12-2005, 15:51:34 » |
|
inace kolega, mi ovde ne govorimo o generalizaciji- PODRAZUMEVA se da izuzetaka ima jako puno! Mi ovde polemisemo bas o toj vecini koja ne predstavlja izuzetke  -_- :bravo:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #193 poslato: 06-12-2005, 15:55:43 » |
|
Evo kandidata!!!!  Be aware! Groom hunter is watching U :cccc:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #194 poslato: 06-12-2005, 16:19:38 » |
|
e, ulepšao si mi dan :bravo:
da li æe izaæi na loš glas zavisi u kojem selu. u mom, npr. verovatno, mada neko možda pomisli i da je avangardno. no, jedino je pitanje bitno da li se pomenuta devojka oseæa udobno u svojoj koži, i da li su joj motivi dovoljno jaki da bude sa èovekom koji je 20 godina stariji. uopšte ne iskljuèujem ljubav, da se razumemo, a ako je obostrana, onda podržavam takvu vezu.
vidiš, èini mi se da ima više opcija od love. možda takvo devojèe ima "elektrin kompleks" (kao edipov kompleks, samo što su u pitanju otac i æerka). imaš mnogo jaèu vezu meðu takvim parovima tog tipa, nego što je lova. lovu može da mazne i od njegovog sina, tupana. ali, da ne širim, shvataš poentu, ima tu još dosta moguænosti?
zakljuèak ti je pogrešan a, komentar je krajnje bljutav. proèitaj ponovo svoj konfuzni post. poenta je bila da je meni takvih devojaka žao, pogotovo kad skontaju da su se zeznule maštajuæi o nekoj dubljoj emotivno-intelektualno-fizièkoj vezi sa dosta starijim muškarcem a, ispostavi se da je vukao za nos i sl. onda mi je krajnje poražavajuæe da okolina reaguje na to gurajuæi joj prst u oko i govoreæi da nikoga nije vredna i da je osuðena na isprazno bembanje. i ovo može da ode predaleko a, vidim da nisi nešto u fazonu da diskutuješ, stoga.... sreæno sa uèenjem. :cccc: :nazdravlje: :bravo:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Archi
Bachelor

Pol: 
|
 |
« Odgovor #195 poslato: 06-12-2005, 16:22:29 » |
|
koleginice Modesti.. pa stanite malo iza mene  .. eh..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Modesti
Moderator

Pol: 
Lord of The Board
|
 |
« Odgovor #196 poslato: 06-12-2005, 16:24:25 » |
|
Ljudi pa gde odoste Vi?
Svako od vas je delimicno u pravu, a opet i delimicno gresi....
Jednostavno ima nas raznih, nekih vise nekih manje....
Uzivajte u zivotu, jer zivot je ipak samo JEDAN! :bravo: :bravo: :bravo: Ooo, hvala Ti, Veliki Bomarche! Zar ne treba svi da budu kao Ja?  Mojoj agoniji je kraj :lol2: Odoh da uzivam!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #196 poslato: 06-12-2005, 16:24:25 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
GiiA
Corporate bitch™
Asistent

Pol: 
|
 |
« Odgovor #197 poslato: 06-12-2005, 17:39:35 » |
|
ova tema mi je bas nesto prirasla srcu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Archi
Bachelor

Pol: 
|
 |
« Odgovor #198 poslato: 06-12-2005, 18:13:24 » |
|
zasto??
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aristo Cat
NOSTRADAMA PROFITERIA
Docent doktor

Institucija: Geoekonomski fakultet [GEF]
|
 |
« Odgovor #199 poslato: 06-12-2005, 19:08:16 » |
|
mozda se vi necete sloziti sa mnom ali, budimo realni - sve se vrti oko ciste KORISTI ! i ako je ta korist obostrana, sta god ona podrazumevala (kintu, dobar sex, brza kola, fensi vecere, i naravno - ljubav!) onda tu nema o cemu vise da se pise. e sada, jedino je caka u tome kako TI da izvuces korist iz situacije, o jest - da ti se ta, npr - razlika u godinama, ne obije o glavu. e tu dolazimo do problema jer mlade devojke uglavnom nemaju dovoljno ISKUSTVA pa da na vreme znaju s kim se ne treba petljati i ako su bas zapele - kako sacuvati dobar glas i izvuci neku korist iz situacije! taj "njuh" je sve... a devojcice se tripuju da su popile svu pamet sveta ako su imale sve petice u skolici ili su se dvaput uspesno kresnule...ma..necu da se nerviram... iz SVAKE situacije mozes izaci kao pobednik, samo treba znati kako...a mi "matore koke" znamo znanje :cccc:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako ima pravo na moje misljenje.
|
|
|
|