SUFPS
Moderator foruma
Institucija: Fakultet za poslovne studije [FPS]
Godina: _
|
 |
« poslato: 29-05-2007, 00:22:20 » |
|
Poštovane kolege, pred vama su rezultati evaluacije profesora Fakulteta za poslovne studije. Evaluacija je sprovedena u aprilu i maju, na uzorku od 270 studenata, sa svih smerova, na sve èetiri godine. Za anketu su intervjuisani studenti koji su èesto išli na predavanja. Rezultati ankete su 100% taèni i legalni. Drago nam je da ova anketa pokazuje da su studenti zadovoljni veæinom profesora. Toliko od nas za sada, vaša SUFPS
|
|
|
« Poslednja izmena: 29-05-2007, 11:23:42 SUFPS »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Rihanna
Docent doktor

Pol: 
Godina: Dipl.
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 29-05-2007, 00:51:18 » |
|
Ana Langovic, Beba, Mira i Alempije imaju najbolje ocene. Samo me cudi po kom osnovu Zivko Kulic na cetvrtoj godini ima ocenu 9.62. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Skull and bones - In omnia paratus !!!!!!!
|
|
|
sanjicak
Brucoš
Godina: II
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 04-06-2007, 21:49:12 » |
|
Slazem se za Zivka Kulica... Mada neki studenti su davali za pojedine profesore vece ocene jer im je bilo zao da ih lose ocene...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 04-06-2007, 21:49:12 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Boris NBG
Student

Pol: 
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 07-06-2007, 23:45:08 » |
|
Pa da, medjutim moram da kazem da su za moj smer ljudi prilicno realno ocenjivali, mada je sve ovo subjektivno, naravno, mada su slichne ocene za iste profesore, tako da mislim da se moze reci da su nam profesori na Izvrsnom upravljanju III godina vishe nego OK
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milton
corporate anarchist
Student

Pol: 
Godina: IV
I am Jack's total lack of realism
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 18-06-2007, 11:30:47 » |
|
Šta æe sad da bude - Oæe Beba da dobije nekakvu èokoladu od SUFPS-a za ovu pobedu  Inaèe rezultati nisu taèni... JA sam varao. Eto dao sam Miletu Stankoviæu neke šestice... eh šta da se radi... bilo mi ga žao... mislio sam da æe imati prosek 5.00 pa reko aj da ne bude baš toliko p***nje po èoveku... možda nije zaslužio... al sad me peèe savest što sam bio neiskren na anketi... eh.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
TANT QUE JE RESPIRE, J'ATTAQUE - Bernard Hinault
*** Trenutno sam prerušen. Iz principa ***
|
|
|
grobar
Student

Pol: 
Godina: IV
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 10-10-2007, 11:51:05 » |
|
Ne razumem cemu toliko cudjenje za Zivka? On je na predavanjima bio skroz OK. Svi koji su kod njega dolazili mogu to da potvrde. I uvek je bio na raspolaganju da nejasnoce pojasni i razjasni, kako na predavanjima tako i na konsultacijama. Sa redovnim studentima je izgradio potpuno korektan odnos i na ispitu je bio fer prema njima. Meni je iskreno zao sto nismo imali vise profesora kao sto je on bio.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
inspektor
Student

Pol: 
Godina: Aps
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 18-10-2007, 16:59:22 » |
|
Mislim da su dobili nerealno visoke ocene, eh kad bi oni nas ovako ocenjivali  Vujic 8.69? Dragan Milanovic8.93?! ccc
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Eraser
I'm a sophisticated sex robot, sent back in time to change the future for one lucky lady :)))
Moderator

Pol: 
Always play to win!
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 18-10-2007, 21:32:52 » |
|
Mislim da su dobili nerealno visoke ocene, eh kad bi oni nas ovako ocenjivali  Vujic 8.69? Dragan Milanovic8.93?! ccc Hm Vujic daje solidne ocene... tj. relativno je blag... ali najvece ne moze da dobije svako... vec samo manji broj ljudi koji su i na nastavi bili aktivni..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The road to hell is full of good intentions!
|
|
|
Рюрикович
Mastermind
Iskusan student

Pol: 
Institucija: Geoekonomski fakultet [GEF]
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 18-10-2007, 22:02:53 » |
|
Извињавам се што упадам са другог факултета, али да ли неко зна за сличне евалуације на ГЕФ-у? Има неколицина коју бих врло радо евалуирао... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I mean what I say. I'll do what I claim. Када ти се жури, попиј чај. -кинеска пословица
|
|
|
Eraser
I'm a sophisticated sex robot, sent back in time to change the future for one lucky lady :)))
Moderator

Pol: 
Always play to win!
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 18-10-2007, 22:13:33 » |
|
Ima tu jos jedna stvar, ocene trebaju da daju studenti koji su prosli kompletan proces i polozili ispit, ne moze neko u 1. godini da daje ocene profesora sa 1. godine, nije realno, moze da oceni u 2. semestru one kod kojih je zavrsio sve obaveze, inace lako moze da se desi da je neki prof. super na predavanjima ali uzasan na ispitu ili obrnuto... a sve treba da se uzme u obzir pa i samo ispitivanje i ocenjivanje.
Naravo ne treba da nekom profesoru date malu ocenu ako vam je pravedno dao 5 ili 6 a niste imali pojma, naprotiv upravo to zasluzuje visoku ocenu, jer znaci da je profesor pravican i objektivan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
www.megatrend-info.com
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 18-10-2007, 22:13:33 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cvebabg
@@@@@@
Master

Pol: 
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18-10-2007, 22:17:34 » |
|
Ima tu jos jedna stvar, ocene trebaju da daju studenti koji su prosli kompletan proces i polozili ispit, ne moze neko u 1. godini da daje ocene profesora sa 1. godine, nije realno, moze da oceni u 2. semestru one kod kojih je zavrsio sve obaveze, inace lako moze da se desi da je neki prof. super na predavanjima ali uzasan na ispitu ili obrnuto... a sve treba da se uzme u obzir pa i samo ispitivanje i ocenjivanje.
Naravo ne treba da nekom profesoru date malu ocenu ako vam je pravedno dao 5 ili 6 a niste imali pojma, naprotiv upravo to zasluzuje visoku ocenu, jer znaci da je profesor pravican i objektivan.

|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bože daj mi STRPLJIVOSTI da prihvatim stvari koje ne mogu da promjenim, HRABROSTI da promjenim stvari koje mogu, MUDROSTI da uvijek znam razliku izmeðu njih.
Vladika Nikolaj Velimiroviæ
|
|
|
Rihanna
Docent doktor

Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 19-10-2007, 00:20:50 » |
|
Hm Vujic daje solidne ocene... tj. relativno je blag... ali najvece ne moze da dobije svako... vec samo manji broj ljudi koji su i na nastavi bili aktivni..
I opet je ta ocena subjektivna i mislim da se masa studenata po tom principu vodila "profa je blag..prolazi se" i po tome su se davale velike ocene, umesto da su ga realno ocenili kao predavaca. Ali ... ne moze svako i nema svako vremena da dublje udje u ovu tematiku .. tako da smo zadovoljni i ovim sto smo sproveli.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Skull and bones - In omnia paratus !!!!!!!
|
|
|
Eraser
Moderator

Pol: 
Always play to win!
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 19-10-2007, 20:10:20 » |
|
I opet je ta ocena subjektivna i mislim da se masa studenata po tom principu vodila "profa je blag..prolazi se" i po tome su se davale velike ocene, umesto da su ga realno ocenili kao predavaca. Ali ... ne moze svako i nema svako vremena da dublje udje u ovu tematiku .. tako da smo zadovoljni i ovim sto smo sproveli.
Vujic je dobar i kao predavac, ali mu je materija bas elementarna i nije od neke velike koristi u praxi... sve suva teorija sredine 70-ih...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
inspektor
Student

Pol: 
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 20-10-2007, 01:29:22 » |
|
Vujic je dobar i kao predavac, ali mu je materija bas elementarna i nije od neke velike koristi u praxi... sve suva teorija sredine 70-ih...
Pa to ti pricam, sta si korisno naucio kod njega? Ispit je takodje kretenski. Ko se prijavio u Junu prolazi, a u Septembru je pola oborio. A za ispit treba nabubati njegove beskorisne skripte. Nije tesko al je mnogo glupo i beskorisno. Da su nam to jedini besmisleni ispiti bilo bi jos i dobro.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djuraster
Student